Design

 

Även en billig hemsida förtjänar ett proffsigt utseende. Därför ser vi till att alla hemsidor vi designar fyller de ständigt ökande kraven på en modern och professionell hemsida.

 

Vi följer noga den standard som alteftersom tas fram och följer med i framkant för att den hemsida du köper alltid skall kännas fräsch och modern.

 

I vårat paket "Billig hemsida" ingår en snygg och modern designad sida i uppstartsavgiften. Designen blir unik för ert företag och anpassad efter er grafiska profil och till de funktioner som ingår i paketet.

 

Din åsikt är viktig för oss!

Önskar man ändå en mer specialiserad design eller funktion utför vi givetvis även detta. Vi gör detta mot offert. Har ni redan kontakt med en reklambyrå eller fotograf så sammarbetar vi gärna med dem och kan skapa er webbsida utifrån deras framtagna grafiska profil eller skiss.

 

Saknar ni idag en tydlig grafisk profil hjälper vi givetvis till med detta. Det är alltid bra att ha sådant klart när man skapar sin pressentation på internet.

 

Vi är alltid noga med att ta reda så mycket som möjligt om er verksamhet och vad du har för önskemål för din hemsida. På så vis kan vi ofta ganska snabbt ta fram ett designförslag som du känner dig nöjd med.

 

 

Vill ni få ett kostnadsfritt designförslag?

Skicka ett mail till oss på info@edgeweb.se med lite information om ert företag skicka gärna även loggotyp, bilder och sådant som ni vill få med i designen. Ju mer information vi kan få om er verksamhet desto snabbar kan vi leverera ett designförslag.

 

Klicka här för att få ett kostnadsfritt designförslag redan nu.