Blogg

7 vanliga SEO-misstag


7 vanliga SEO misstagNär man bygger en hemsida är det vanligt att man glömmer några mycket viktiga moment som gör enorm skillnad i vilken position du får på google.

Förhoppningsvis kan denna lista hjälpa till så fler kan undvika dessa misstag och istället få till en lyckad internetmarknadsföring.

 

 

 

Läs mer...

Snabbkurs i SEO - sökmotoroptimering


snabbkurs-i-sokmotoroptimeringSökmotoroptimering eller professionell SEO som det ofta förkortas innebär i praktiken att man är så tydlig som möjligt med vad sidan faktiskt handlar om eller innehåller.

 

 

Eftersom det är sökmotorerna som indexerar våra hemsidor och visar dem för sökare så är det även de som bestämmer hur vi bör göra detta.

Kortfattat är det följande punkter som är viktiga att följa.

 

 

 

 

Läs mer...

Hjälp att synas på google


Sidor som får hjalp att synas pa googleVi hör ofta frågan: "Hur gör man för att synas på google" eller "Vi vill att vår hemsida skall synas när man söker på google. Det gör den inte. Vad gör vi för fel? Behöver vi professionell SEO?"


Det finns i huvudsak 2 sätt att synas på google.


Antingen syns man i deras så kallade organiska sökresultat, eller så syns man genom att annonsera precis jämte det organiska sökresultatet.


Båda alternativen är mycket effektiva eftersom google är den tveklöst mest använda sökmotorn på internet.

 

Läs mer...